Herhaalmedicatie

 

Er zijn meerdere manieren om uw herhaalmedicatie aan te vragen. U kunt uw herhaalmedicatie aanvragen:

Voor beide manieren geldt: op een werkdag voor 17:00 uur besteld, 2 werkdagen later na 14:00 af te halen bij de apotheek. U mag uiteraard ook later langskomen om zo de drukte aan het einde van de dag te mijden. We adviseren u uw medicatie ruim op tijd aan te vragen. Zo kunnen we er zorg voor dragen dat uw bestelling helemaal compleet is wanneer u langs komt.

Nieuw! De herhaalservice

Onze apotheek kan namens u de recepten aanvragen bij de huisarts; alle medicatie wordt zoveel mogelijk tegelijkertijd afgeleverd zodat u in het meest gunstige geval maar één keer in de 12 weken hoeft langs te komen. U krijgt bericht wanneer de medicatie voor u klaar staat in de apotheek en u hoeft niet tot na 14:00 uur te wachten om de medicatie op te halen. De herhaalservice is gratis

Als u aangesloten bent bij een huisartsenpraktijk in Hoogkerk of bij de praktijk van dr. Metternich, kunt u gebruik maken van deze service. Soms kan de herhaalservice ook opgestart worden bij artsen uit Groningen, daarvoor wordt dan apart overlegd.
Pas met uw toestemming starten we de service voor u op. Dit is mogelijk wanneer u tenminste 3 chronische middelen gebruikt. Neem voor meer informatie contact met ons op via de telefoon of e-mail.

Inloggen voor overzicht van uw medicatie en aanvragen van middelen zonder recept

U kunt hier inloggen om uw medicatie in te zien als u al een account bij ons heeft. Ook kunt u insuline, diabeteshulpmiddelen, de pil of middelen waar geen recept voor nodig is via onze site aanvragen. Via de link kunt u zich ook aanmelden als nieuwe gebruiker.

Let wel; u kunt hier pas volledig gebruik van maken nadat u zich heeft gelegitimeerd in de apotheek.